söndag 26 juli 2009

Batman 3?

Det här är nu en gammal nyhet för oss geeks. Den har spunnit på nätet i runt ett dygn redan. Men jag måste bara kommentera. På seriemässan i San Diego igår råkade Gary Oldman, som spelar polischef Gordon, "försäga sig" om en tredje Batman-film. Han fick frågan under en frågepanel om vad som händer med franschisen och svarade att allt var bra och de skulle börja filma nästa år. La sedan till ett, "men du har inte hört det ifrån mig".

Som förväntat har The Dark Knight fansen, filmen som upplevde hypernas hype, gått bananas över detta. Gary Oldman var senare under en personlig intervju tydligen mer reserverad. Om det nu skulle vara så att det blir en tredje film som i så fall skulle komma ut om ca. 2 år hade det väl varit grymt. Har inga högre förhoppningar om att det ska bli någon DK2 de närmaste 3 åren dock. Kanske blir det av men Warner kanske skiter i Nolan som verkar ha huvudet på skaft och låter sin kreativa sida gå före det giriga franschisé-tänket och vill göra lite egna nya projekt som säkert kommer vara lika intressanta. Jag låter gärna Nolan ruva på en bra story i ett par år till som den perfektionist han är. Hellre det än en ny Spider-Man 3.

1 kommentar:

  1. För att tillägga lite efter mer nerdsearch så verkar han verkligen tro att Batman 3 ska bli av. Så kanske inte så reserverad i intervjun jag nyss såg på IGN.com, mest bara confused. Här är länken: http://movies.ign.com/dor/objects/961205/batman-3/videos/sdcc09cap_oldman_batman3_vdi_072409.html

    SvaraRadera